top of page

Cauze

Ajută 120 de copii să mănânce! Crucea Roșie Română a pus bazele a patru centre de zi - numite centre E.G.A.L. în cele mai sărace zone din țara: Babadag, Botosani, Craiova si Lupeni. Centrul E.G.A.L. înseamna Educație, Generozitate, Abilitați și Libertate pentru copiii care au nevoie de șanse egale la o viața normală. Instalează acum aplicația Steps for Life și donează-ți pașii pentru copiii săraci din Centrele E.G.A.L!

Afis-EGAL-GIF.gif
Indeplinit.png

Felicitări! Cauză îndeplinită! Aparatul Holster EKG a ajuns la Crucea Alb-Galbenă, pașii donați de dumneavoastră au făcut acest lucru posibil!

CAG-Holster EKG - Mica.png
Indeplinit.png

Felicitări! Cauză îndeplinită! Aparatul Holster TA a ajuns la Crucea Alb-Galbenă, pașii donați de dumneavoastră au făcut acest lucru posibil!

CAG-Holster TA -Mica.png
Indeplinit.png

Secția de Terapie Intensivă Pediatrică a Institutului Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului „Alessandrescu-Rusescu” are nevoie de un ecograf mobil. În dorința de a ajuta copii care trec prin încercări grele de sănătate, echipa "Steps for Life" s-a alăturat asociației Ensar Duman în strângerea fondurilor necesare achiziționării unui ecograf mobil.

01 Mic.png

Așezământului Social - "Acoperământul Maicii Domnului" e o inițiativă a parohiei "Precupeții Vechi" și are două etaje şi un total de 11 dormitoare şi anexe. Aici primesc găzduire şi îngrijire 23 de persoane vârstnice, fără susţinători legali şi lipsiţi de sprijin. Sunt 7 angajaţi (2 îngrijitori, o infirmieră, un şofer, un administrator, un asistent medical, un bucătar şi un asistent social). Ne-am propus susținerea cheltuielilor căminului pentru o săptămână.

Domnul Botgros Mihalache : Este în vârstă de 74 ani și este diagnosticat cu mai multe boli cronice: Insuficiență respiratorie cronică acutizată, insuficiență cardiacă cls. III NYHA, Bronhopneumopatia Obstructiva Cronică acutizata, BCI FIA permanentă cu av lentă, regurgitare mitrală și tricuspidiana severe, și din nefericire, multe altele. Domnul Botgros necesita sprijin in vederea achizitionarii unui concentrator de oxigen.

Dl. Botgros Mihalache 02.png
Indeplinit.png

Doamna Dragu Luiza : Este în vârstă de 54 ani și de curând a suferit un nou AVC, în urma căruia s-a agravat hemipareza pe care o avea pe partea dreaptă, deplasându-se cu mare dificultate.   Doamna Dragu necesita un scaun rulant pentru a se putea deplasa.

Dragu Luiza îndeplinit 500k.png
Indeplinit.png

Doamna Tănase Dumitra : În vârstă de 88 ani, este internată în prezent într-un azil social și are nevoie de un scaun rulant pentru a se putea deplasa în incinta azilului și pentru a putea fi dusă la plimbare în curtea acestuia.

Tanase indeplinit 500.png
Indeplinit.png
bottom of page