top of page

Despre 

Aplicația stepsforlife este o aplicație de sănătate și ajutor care își propune să facă viața noastră mai sănătoasă și mai bună. 

"Asociația pentru un viitor strălucit împreună" a dezvoltat această aplicație pentru a putea ajuta cazuri umanitare.

Fondurile se strâng prin mecanismul aplicației care transformă pașii făcuți intr-o zi în puncte valorice care se donează cauzelor alese.

Mai multe detalii : - Donarea a 45 de tablete Lenovo pentru 40 de copii din comuna Dobra Târgoviște și 5 copii din comuna Fetești pentru proiectele și temele școlii online în valoare de 45.000 lei. - Pentru a îl ajuta pe Cosmin la proiectele și temele școlii online se donează o imprimante HP Laser Jet Pro în valoare de 1.600 lei. - Donarea către Casa de Copii a diverse produse de uz personal ( pijamale , perii par, etc) în valoare de 4.000 lei. - Donarea a 10 Tablete Lenovo și a 2 Laptopuri Lenovo către Asociația Alter Prometeu care le va distribui copiilor fără posibilitați de care se ocupa asociația pentru a asigura acestora accesul la școala on-line în valoare de 10.000 lei. - Donarea către Costea Ruxandra a 4.000 de lei necesari pentru tratament (tumora vulvara stânga). - Sprijin financiar domnului BURAC GHEORGHE, bolnav de Leucemie acuta mieloida în valoare de 3.000 lei. - Donarea de rechizitele pentru 40 copii din“ Centrul de zi pentru copii Sf. Muceniță Sofia”, în valoare de 7.000 lei. - A organizat si finantat ,pe parcursul anului 2021, proiectul ART4HEART. Acest proiect este un eveniment cultural organizat de liceeni pasionati de sfera artistica, pentru tinerii ce isi doresc sa isi dezvolte cunostiintele in domeniul artei în valoare de 40.000 lei. - Achizitionarea a 2 tablete marca LENOVO pentru doi copii nevoiasi care au nevoie de ele pentru scoala în valoare de 7.000 lei. - Acordarea unui ajutor financiar in valoare de 7.500 lei doamnei Polifron Luminita Cristina, necesari pentru tratamentul parintilor ei, bolnavi de COVID. - Achizitionarea rechizitii ( camasa,geaca,creon,caiet,stilou,cizme) in valoare de 4.996lei la colegiul National Kemail Ataturk . - Acordarea unui ajutor financiar in valoare de 6.350 lei doamnei Spataru Cosmina Roxana , necesari pentru tratament. - Sponsorizare pentru sustinerea financiara necesar achizitiei aparaturii    Spitalul Clinic “Prof Dr Th Burghele” in valoare de 70.000 lei - Susținerea financiară a Parohiei din comuna Dobra, județul Dâmbovița în valoare de 80.000 lei. - Susținerea financiară a evenimentului Bucharest Half Marathon organizat in data de 07-08.05.2022 în valoare de 110.000 lei - Acordarea unui ajutor financiar in valoare de 12.000 lei domnului Stanila Marian, necesari pentru tratament.

Donations
bottom of page