top of page

Aplicația steps for life este o aplicație de sănătate și intr-ajutorare care își propune să facă viața noastră care devine din ce în ce mai sedentară, intr-una mai activă și mai sănătoasă și motivează utilizatorii cu infrastructura sa în acest scop. 

Aplicația afișează pașii parcurși instantaneu în Google Fit pe telefoanele cu procesor Android și in HealthKit pentru telefoanele cu procesor iOS. 
Tot ce trebuie să faceți este să convertiți acești pași în "STEPSLIFE" (SL-uri) înainte de sfârșitul zilei!  Cu aceste SL-uri veți putea dona pași copiilor noștri, 
tuturor persoanelor care au nevoie de ajutor precum și organizațiilor neguvernamentale.
Cu această motivație, vei merge mai mult, te vei simți mai bine și vei fi o lumină de speranță pentru cei care au nevoie. 

Această pagină este utilizată pentru a informa vizitatorii cu privire la politicile noastre de colectare, utilizare și impartasirea informațiilor personale, dacă cineva a decis să utilizeze serviciul nostru.

Dacă alegeți să folosiți serviciul nostru atunci sunteți implicit de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor cu caracter personal.
Informatiile colectate sunt necesare pentru folosirea beneficiilor oferite de aplicație precum și  pentru îmbunătățirea serviciului. Aceste informatii nu vor fi folosite sau împărtășite cu nimeni.

Colectarea și utilizarea informațiilor pentru experiență mai bună în timpul utilizării aplicației. Vom putea solicita furnizarea unor anumite informații de identificare personală inclusiv dar fără a se limita la nume, adresă de email, numar de telefon, informațiile pe care le solicităm vor fi păstrate în siguranță 
de către noi și folosite conform descrierii.

Colectam informatii pentru a oferi servicii mai bune tuturor utilizatorilor nostri: de la informatii de baza cum ar fi limba pe care o vorbiti, la informatii personale, cum sunt cele prezentate mai sus.

Daca sunteti de acord sa va abonati la lista noastra de corespondenta, ne oferiti acordul de a va trimite notificari necesare sau de marketing.

Informatii colectate automat
Aplicatia poate colecta anumite informatii in mod automat, inclusiv, dar fara a se limita la tipul de dispozitiv mobil pe care il utilizati, ID-ul unic al dispozitivului dumneavoastra, adresa  IP a dispozitivului mobil, sistemul de operare, tipul de Browser de Internet pe care el utilizati si informatii despre modul in care utilizati aplicatia.
Aplicatia foloseste servicii terte care pot colecta informatii utilizate pentru a va identifica. Furnizorii de servicii terti folositi de aplicatie : Google Play Services,
Google Fit, Health.

Drepturile de renuntare
Puteti opri cu usurinta colectarea datelor de catre aplicatie, dezinstaland aplicatia si stergand contul.

Politica de pastrare a datelor si gestionarea informatiilor
Vom pastra datele furnizate de utilizatori atata timp cat folosesc aplicatia, dar si un timp dupa stergerea acesteia. Acestea se vor pastra automat in arhiva noastra, 
urmand sa se stearga dupa o perioada de timp.

Securitate
Apreciem increderea oferita in furnizarea informatiilor personale, astfel incat ne straduim sa folosim mijloace acceptabile din punct de vedere comercial pentru 
protejarea acestora.

Link-uri catre alte site-uri
Aplicatia poate contine legaturi catre alte site-uri. Daca faceti click pe un link tert, veti fi redirectionat catre site-ul respectiv. De retinut ca aceste site-uri
externe nu sunt operate de noi, prin urmare va sfatuim sa consultati politica de confidentialitate a acestor site-uri. Nu avem nici un control si nu ne asumam nicio
responsabiluatet pentur continutul, politicile de confirdentialitate sau practicile site-urilor sau serviciilor partilor terte.

Modificari ale Policii de confidentialitate
Este posibil sa actualizam Politica de confidentialitate cand se considera necesar, astfel ca va sfatuim sa consultati periodic aceasta pagina.

bottom of page