top of page

Întrebări și răspunsuri

Se pot converti max. 5.000 de pași odată.

Se pot dona max. 15.000 de pași pe zi.

- Exista un cost pentru instalarea aplicației? Nu, aplicația se poate instala fara costuri, pe Android din Magazin Play, iar IOS din App Store. Folosirea aplicatiei nu implica costuri suplimentare.

- Se înregistrează pașii in aplicație? Aplicația Steps for Life funcționeaza pe sistemele Android sincronizată cu aplicația Google Fit, trebuie sa va asigurați că aplicația Google Fit este instalată pe dispozitivul folosit de dumneavoastră, și actualizată. Pe sistemul IOS nu este necesară instalarea altei aplicații adiționale, trebuie doar să aprobați ca aplicația Health să poata distribui datele către Steps for Life.

- Pot dona pașii către mai multe cauze? Da, în limita pașilor făcuți în ziua respectivă și a bonusului pe care îl aveți la dispoziție.

Putem folosi aplicația fără internet? Da, aplicația nu are nevoie de internet la numărarea pașilor, dar trebuie să ai internet deoarece trebuie să urmărești reclame în timp ce transformați și donați pașii dvs. Nu uitați că sursa de venit a aplicației este venitul generat de reclame.

Este necesar un cod de invitație pentru a descărca aplicația? Nu, nu este obligatoriu, dar tu și proprietarul codului de invitație puteți câștiga pași bonus convertiți dacă vă înregistrați cu codul de invitație.

Ce ar trebui să fac dacă nu pot converti pașii în aplicație și nu vizualizez nicio reclamă? Vă rugăm să verificați dacă telefonul dvs. este conectat la internet și dacă viteza de internet este bună. Dacă problema persistă, încercați să ștergeți aplicația din telefon și să vă conectați din nou.

bottom of page